Mer enn en gang har jeg opplevd at den ene øreproppen i Airpods er lagt skjevt inn i etuiet og lader ikke. Derfor har jeg gjort det til en vane å sjekke lys signalene på etuiet for å forsikre meg om at begge proppene lader.

Når du putter en propp i etuiet og det oppstår kontakt vil du få et blink i lyset så du vet! Som du ser på videoen. Pass på dette hver gang, så vil du ikke få ørepropper med flatt batteri når det passer som dårligst:-)

Og ja – uten å bli beskyldt for å drive reklame her så har jeg puttet mine AirPods pro (som du ser på videoen) inn et skinn etui som jeg kjøpte på Amazon. Er du interessert finner du det i linken under her. Jeg har brukt dette i 3-4 måneder og det funker veldig godt for meg. Liker spesielt godt at det ikke er glatt skinn slik at man ikke så lett mister den!